LED-toepassingen op maat voor jouw situatie

Maatwerk voor jouw LED-communicatie

Jouw LED-toepassing, hoe en waar je ze wil

Bij ons vind je meer dan alleen maar LED-schermen in standaardafmetingen. We bieden modulaire, mobiele en vaste LED-installatie die we op maat integreren waar je ze nodig hebt.

Zo voorzien we bijvoorbeeld dankzij onze in-house afdeling voor laswerken unieke ophangsystemen, totems of palen waardoor je LED-scherm steeds dààr kan geplaatst worden waar jouw boodschap het beste zal gezien worden.

Maak een afspraak
Atelier BETOLED LED-schermen

Moeilijk geval? Wij bedenken de alternatieve oplossing voor jou!

Een van de sterktes van ons bedrijf is dat we een oog hebben voor alternatieve oplossingen, die we ook bij jou ter plaatse in kaart kunnen brengen.

Had je een plan voor een groot LED-scherm op je winkelparking, maar blijkt dat een gewoon scherm op vaste paal niet haalbaar is? Wel, wij bedenken een ander ophangsysteem en maken dit zelf.

Of komt een simulatie van je digitaal gevelbord toch niet zo fraai uit zoals je eerst had gedacht? Dan zorgen wij voor een betere modulering en configuratie op maat.

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar

Vergunningsaanvraag voor jou geregeld

Je hebt ooit wel eens je woning of bedrijfspand laten bouwen of renoveren, dus dan weet je ook dat er nergens zoveel maatwerk inzit als een vergunning goedgekeurd krijgen. Voor LED-schermen is dat niet anders. Daarom brengen wij alle rompslomp hierrond voor jou in orde en zorgen we dat het voorgestelde concept finaal aan de regelgeving voldoet.

Maak een afspraak
aanvraag vergunning LED-scherm

Vragen of graag een afspraak maken?
Contacteer ons gerust!

Benjamien van BETOLED op klantenbezoek

Spieveldstraat 45, 9160 Lokeren (BE)

BTW: BE0888.603.340

Stuur ons een bericht