Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig voor mijn LED-scherm?

Afhankelijk van wat je precies wil gaan plaatsen zal een vergunning al dan niet vereist zijn. Dit weten we je ter plaatse te vertellen. Sterker nog: we helpen je zelfs met de aanvraag van je vergunning indien nodig!

Wat is het voordeel van een LED-scherm leasen in plaats van te kopen?

In sommige gevallen kan het interessant zijn om een scherm te leasen in plaats van een installatie te kopen. Niet alleen voor de boekhouding, maar ook voor de flexibiliteit.

Een scherm leasen zorgt ervoor dat je de kost van een LED-scherm in kleine stukken investeert door de kosten te spreiden in de tijd. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld de BTW niet in één keer af te dokken bij aanschaf. Bovendien blijft je kredietlimiet bij de bank overeind.

Hoeveel garantie zit er op een nieuw aangekocht LED-scherm?

We verkopen spik-splinter-nieuwe led schermen, blinkend en schitterend in het ochtendgloren, opvallend en adembenemend in de avondschemering en overdag gewoonweg perfect ;-)). Voor wie het nu nog niet duidelijk is: wij zijn fier op onze led schermen en we hebben het volste vertrouwen in onze materialen. Daarom bieden we standaard 36 maand garantie.

Leren jullie ons met de software werken?

We leveren je scherm en geven op hetzelfde moment een ‘opleiding’ ter plaatse. ‘Opleiding’ staat tussen aanhalingstekens, omdat dit een groot woord is voor de uitleg van onze eenvoudige software. Niet alleen gaan we je alles demonstreren, maar we begeleiden jou stap voor stap om het zelf uit te voeren.

Daarnaast krijg je een handleiding als back-up: “hoe ging dat ook al weer?” Die kleine gids is vooral handig wanneer er een nieuwe collega zich aanmeldt. Door de eenvoud van de software kan die op eigen houtje snel bijbenen en de beelden op het LED-scherm beheren.

Hebben jullie onderhoudscontracten?

Jazeker! We bieden service– en/of onderhoudscontracten aan, om je nog meer te ontzorgen en tegelijkertijd het LED-cherm optimaal te laten renderen.

Wat zijn de verhuurtermijnen voor een LED-scherm?

We verhuren LED-schermen zowel op korte als op lange termijn. ‘Korte of lange termijn’ is relatief, het is maar hoe je het bekijkt. Vandaar enkele verhuurvoorbeelden:

  • 1 dag: een optreden, live show of opendeurdag
  • een weekend: meerdaags festival of sportwedstrijd
  • 1 week: een kortingenslag gedurende een week
  • 1 maand: het aankondigen van de opening van je nieuwe vestiging
  • 2 maand: interieur foto’s van een te-koop-pand
  • 6 maand: omdat je twijfelt of een LED-scherm wel degelijk iets voor jou is en je het effect eigenhandig wilt ondervinden

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar