Wie is BETOLED?

Waar staan we voor?

LED-communicatie waarmee je gezien wordt

BETOLED: dat betekent dat jouw boodschap nooit meer uit het oog wordt verloren.

En dat is best belangrijk, want het gezegde “uit het oog, uit het hart” vertaalt zich naar een gedaalde omzet en minder bezoekers.

Dat gezegde zou iedere ondernemer in grote letters boven zijn/haar bureau moeten hangen. Niet aan de muur, maar echt, vlak boven je bureaustoel, zodat je iedere keer dat je recht staat ertegenaan loopt.

We zijn helemaal niet sadistisch ingesteld , maar we kunnen je niet genoeg herinneren aan het belang om als ondernemer gezien te worden. Je kan natuurlijk op een druk kruispunt in volledige fluo-Kamping-Kitsch-tenue gaan staan met reclame op je voorhoofd getatoeëerd, maar dat is slechts voor een hele kleine doelgroep ideaal…

Maak een afspraak

Ons team

Benjamien Toté van BETOLED

Benjamien Toté

Zaakvoerder

Kelly van BETOLED

Kelly Troncquo

Zaakvoerder

Waarom kiezen voor BETOLED?

Bereikbaarheid

We zijn gemakkelijk bereikbaar. Enkel op zondag steken we graag wat extra tijd in ons gezin, nu onze kinderen nog op een leeftijd zijn dat ze willen tijd spenderen met ons. Dan geven we enkel voorrang aan jouw dringende problemen.

Garantie

Uitgebreide garantie: standaard 24 maand + 12 maand extra = 36 maand garantie, omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten.

Super gemakkelijke eigen software

Je plaatst je beelden met een duidelijk en gemakkelijk programma in 1-2-3 op je scherm. We hebben templates ter beschikking, waardoor je zelfs als niet-computer-kenner je schermafbeeldingen kan samenstellen.

Experts in ons vak

We kennen de producten door en door. We zijn eigenhandig verkoper-constructeur-technieker-ontwerper-… Reeds meer dan 500 klanten geloven in ons verhaal. Onze LED-schermen zijn verspreid over België en Nederland (gelukkig rijden wij graag met de auto).

All-in-one

Onze trek-regelmatig-aan-je-oren-service, waarbij wij het in handen nemen om op regelmatige basis je beelden te vernieuwen. Omdat we allemaal uitstelgedrag kennen en iedere ondernemer liever tijd besteedt aan het dienen van zijn/haar klanten. Wel, jij bent onze klant, dus wij dienen jou graag.

Service na verkoop

Nieuwe medewerker of is het een tijdje geleden dat je het scherm bediende? We begeleiden je doorheen je twijfels en aarzelingen. Je mag van ons advies verwachten, zodat je het scherm optimaal kan gebruiken.

Eigen hersteldienst

Herstellingen, (zelfs van niet-BETOLED-schermen) voeren we zelf uit.

Oplossingen op maat

We hebben geen standaard oplossingen, maar bekijken de situatie van iedere klant persoonlijk. Je zou versteld staan van de ‘draai’ die we er kunnen aan geven, zodat het voor jullie echt werkt!

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar