Mobiele LED-schermen, multi-inzetbaar

Mobiele LED-schermen op trailer, voertuig of als staand bord

Eenvoudig verplaatsbare LED-schermen

Eenvoudig verplaatsbare LED-schermen waarmee je jouw boodschap Jezus-gewijs altijd en overal kan laten zien? Ja, dat kan! We hebben mobiele LED-schermen die evengoed in je showroom als buiten bij een evenement als op je toilet passen.

Wil je een LED-scherm kunnen wisselen tussen verschillende vestigingen? Of wil je tijdens weekdagen adverteren langs een drukke weg en in het weekend live beelden voor je vrienden uitzenden? Het kan allemaal.

Maak een afspraak
LED-display op remorque
stoepbord betoled

LED-stoepbord

Het pareltje van onze outdoor LED-schermen. We zijn heel fier op de eigen ontwikkeling van het stoepbord. We merkten doorheen de jaren dat handelaars nood hebben aan een dynamisch bord aan de ingang van hun winkel of op hun parking. Geen vergunningen nodig, een stevige behuizing en ultra fijne resolutie. De ideale combinatie.

Niet zo omvangrijk als een led scherm op een trailer, maar zeker even effectief. Je plaatst het stoepbord:

  • bij de ingang
  • op de parking
  • vlak naast je promo product
  • aan de kassa
  • in de lobby
  • etc.
Maak een afspraak

LED-scherm op trailer

Een LED-scherm op trailer of aanhangwagen is de snelste en gemakkelijkste manier om een groot LED-scherm aan je zaak te plaatsen. We bouwen verschillende veiligheden in zodat het LED-scherm optimaal beschermd is, zowel tijdens het transport als tijdens het parkeren.

De standaard mobiele LED-schermen vereisen een gewoon rijbewijs B. De grotere schermen wegen meer, waardoor het noodzakelijk is om een geremde aanhangwagen met dubbele as te voorzien. In dat geval moet je beschikken over een rijbewijs BE.

Je hebt wél elektriciteit nodig. Ofwel zorg je voor een aansluiting met een verlengkabel, stroomgroep of we werken met batterijen. De tijd waarin we met de fiets en dynamo trapten, is al lang vervlogen. De beelden wissel je vanop afstand dankzij onze eenvoudige software op je smartphone of computer.

Maak een afspraak
Scherm op aanhanwagen enkelas
Publitrailer met LED-scherm

LED-scherm op voertuig

We gaan graag een uitdaging aan. Een led scherm inbouwen in een voertuig vraagt creativiteit en vakkennis.

Na wat getover uit onze lashelm, kan jij magisch adverteren vanuit je voertuig. Deze manier van werken, biedt je een grote advertentie-vrijheid.

Maak een afspraak

Draagbaar omniposter LED-scherm

Dit draagbaar LED-scherm toont haarscherpe beelden. Het stijlvolle formaat straalt pure elegantie uit en weegt weinig (ideaal voor al wie niet graag sleurt met zware gewichten).

De omniposter kan je op zijn sokkel plaatsen, of je maakt gebruik van de muurbevestiging om horizontaal of verticaal te presenteren. Dit type scherm combineert onderling tot een kunstige opstelling.

Maak een afspraak
indoor LED-scherm omniposter
LED-scherm op fiets

LED-scherm op de fiets

We zeiden het al eerder dat we geen creatieve uitdaging uit de weg gaan. En we zeiden ook al dat de tijd van het trappen met de fiets voorbij is… behalve bij dit LED-scherm dan.

Via een handige inklapbare constructie en een omgebouwde fiets kan je dit LED-scherm makkelijk verplaatsen en overal reclame maken waar je maar wil.

Maak een afspraak

Interesse in een mobiel LED-scherm?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar