LED-schermen op maat van jouw communicatienoden

LED-schermen kopen, leasen of huren

LED-scherm kopen voor elk budget

Wij helpen je aan een LED-scherm op maat van jouw situatie. Zowel indoor- als outdoor schermen. Bij ons geen standaardoplossingen maar maatwerk waarop je bovendien een uitgebreide 36 maanden garantie krijgt.

Dat geven we je trouwens ook voor de aankoop van tweedehands LED-schermen. Omdat we echt in de kwaliteit van onze producten geloven voor de lange termijn.

Maak een afspraak
Installeren van LED-scherm op paal door BETOLED
LED-scherm geïntegreerd in gevel van Sleeplife

LED-scherm leasen

Ook voor de leasing van LED-schermen kan je een beroep doen op ons. Investeren in een LED-scherm is werken aan je toekomst met een duidelijke marketingstrategie. Hoewel investeren duur klinkt, werkt BETOLED samen met jou aan een leasingplan: boekhoudkundige voordelen en meer ademruimte voor je bedrijf.

Een scherm leasen zorgt ervoor dat je liquide middelen vrijhoudt. Het is een boekhoudkundig-vriendelijke manier waarbij investeringen toch mogelijk zijn, ondanks dat de financiële middelen niet meteen gebudgetteerd waren.

Door een leasing aan te gaan blijft je kredietlimiet bij de bank onaangetast. Daarnaast krijg je een gelijkmatige spreiding van de kosten. Als extra is het handig meegenomen dat de aanschaf van een LED-scherm via leasing geen BTW voorfinanciering vraagt.

Kortom, je betaalt verschillende kleine stukjes van de investering die de toekomst van je bedrijf maakt.

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar

LED-scherm huren

We voorzien als huur LED-scherm onder andere mobiele aanhangwagens, schermen bevestigd aan trussen, stoepborden, … Leg ons je vraag voor en we bekijken samen wat we aanbieden. Iedere situatie heeft een verschillende aanpak in lichtsterkte, resolutie of afmeting nodig. Neem je graag eerst een kijkje? Hier vind je ons aanbod.

  • We hebben geen vaste huurtermijn, want niemand betaalt graag extra. Stel ons je vraag, wij geven je snel een offerte.
  • We leveren je led scherm aan huis, of om het even waar je het led scherm wilt zetten (voor een levering in Timboektoe vragen we waarschijnlijk wel een toeslag ;-)). Plug and play, want wij plaatsen je beelden/advertenties op voorhand op het scherm.
  • De kostprijs om een led scherm te huren, plaatsen we niet online. De prijs berekenen we op basis van de huurtermijn, het type scherm, het formaat van het led scherm, binnen- of buitentoepassing, resolutie van het led scherm,… Neem vooral contact op en we maken je vrijblijvend een offerte.
Contacteer ons voor het verhuuraanbod
Evenement LED-scherm Sint-Niklaas

Vragen of graag een afspraak maken?
Contacteer ons gerust!

Benjamien van BETOLED op klantenbezoek

Spieveldstraat 45, 9160 Lokeren (BE)

BTW: BE0888.603.340

Stuur ons een bericht