LED-schermen op maat van jouw communicatienoden

Ontdek de troeven van een digitaal stoepbord voor je bedrijf

Laat je zaak en aanbod opvallen met een digitaal stoepbord

In een wereld waarin concurrentie steeds heviger wordt, is het cruciaal voor bedrijven om op te vallen en hun boodschap effectief over te brengen naar potentiële klanten.

Een digitaal stoepbord is een krachtig instrument dat je kunt inzetten om je boodschap op een dynamische en aantrekkelijke manier te communiceren. BETOLED kan je helpen met een stoepbord met LED-scherm op maat van je zaak.

Maak een afspraak
stoepbord betoled
software led-scherm templates

Waarom kiezen voor een digitaal stoepbord met LED-scherm?

Een digitaal stoepbord met een LED-scherm biedt tal van voordelen ten opzichte van de traditionele stoepborden met statische afbeeldingen of tekst.

Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om dynamische content weer te geven.

Met een LED-scherm kan je afbeeldingen, video’s en zelfs geanimeerde content tonen, waardoor je de aandacht van voorbijgangers kunt trekken en je boodschap op een boeiende manier kunt overbrengen.

Daarnaast biedt een digitaal stoepbord met LED-scherm de flexibiliteit om de getoonde boodschappen eenvoudig aan te passen. Zo kan je snel inspelen op veranderende omstandigheden, promoties of seizoensgebonden aanbiedingen door simpelweg de inhoud van het scherm te wijzigen. Zo blijven je marketingboodschappen up-to-date en deel je relevante informatie met je klanten.

Maak een afspraak

Ook ‘s avonds zichtbaar

Een ander voordeel van LED-technologie is de helderheid en zichtbaarheid onder verschillende lichtomstandigheden. Of het nu dag of nacht is, een digitaal stoepbord met LED-scherm zorgt ervoor dat de boodschap van een bedrijf goed zichtbaar blijft voor voorbijgangers, waardoor de kans op het trekken van potentiële klanten wordt gemaximaliseerd.

Contacteer ons voor een afspraak
Outdoor scherm voor Frituur De Brug
LED-scherm op fiets

Diverse boodschappen voor een digitaal stoepbord

Met een digitaal stoepbord kun je een breed scala aan boodschappen communiceren. Hier zijn enkele voorbeelden van boodschappen die effectief kunnen worden gebracht via een digitaal stoepbord:

  • Promoties en aanbiedingen: een digitaal stoepbord is een uitstekend middel om promoties en speciale aanbiedingen te communiceren. Je kan kortingen, bundelaanbiedingen of tijdelijke deals promoten om potentiële klanten aan te trekken en impulsaankopen te stimuleren.
  • Productinformatie: van productkenmerken en specificaties tot gebruiksinstructies en prijzen, je kan potentiële klanten informeren en overhalen om tot aankoop over te gaan.
  • Evenementen en activiteiten: een digitaal stoepbord kan worden gebruikt om evenementen en activiteiten te promoten.
  • Merkimago en branding: door consistente branding-elementen, zoals logo’s, kleuren en slogans, te integreren in de getoonde content, kan je een herkenbare indruk achterlaten bij voorbijgangers.
  • Informatie en navigatie: naast het promoten van producten en evenementen, kan een digitaal stoepbord ook worden gebruikt om nuttige informatie te delen, zoals openingstijden, contactgegevens of routebeschrijvingen. Dit maakt het voor voorbijgangers gemakkelijker om relevante informatie te vinden en moedigt hen aan om je bedrijf te bezoeken.

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar

Stoepbord met LED-scherm kopen of leasen

Kortom, een digitaal stoepbord biedt je een krachtig en veelzijdig middel om je zichtbaarheid te vergroten, je boodschap effectief over te brengen en potentiële klanten aan te trekken. Met de mogelijkheid om dynamische content weer te geven en diverse boodschappen te communiceren, is een digitaal stoepbord een waardevolle investering.

Voor bedrijven, overheden en organisaties bieden we zowel de optie om een LED-scherm installatie te kopen als een fiscaal interessante leasingmogelijkheid. Wens je meer informatie over een LED-scherm kopen of een LED-scherm leasen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

LED-scherm leasing voor ondernemers

Vragen of graag een afspraak maken?
Contacteer ons gerust!

Benjamien van BETOLED op klantenbezoek

Spieveldstraat 45, 9160 Lokeren (BE)

BTW: BE0888.603.340

Stuur ons een bericht