LED-schermen op maat van jouw communicatienoden

Een gevel LED-scherm op maat laten maken: investeer in de zichtbaarheid van je zaak

Wat is een gevel LED-scherm en waarom is het nuttig?

Een gevel LED-scherm wordt op de buitenmuur van een winkel of bedrijfspand geïnstalleerd. Ze zijn voor een stuk een alternatief voor uithangborden, vlaggen of spandoeken. Maar met een LED-scherm op maat op de gevel heb je veel meer dynamische mogelijkheden om je zaak gezien te laten worden.

Een gevelscherm wordt voor permanent gebruik geplaatst en het biedt je de mogelijkheid om verschillende commerciële boodschappen te laten zien zonder dat je telkens nieuwe banners nodig hebt. Het is dus zeer handig voor:

  • Kortingsacties aankondigen
  • Nieuw product in de kijker zetten
  • Praktische info voor klanten, zoals verlofperiodes of tijdelijk gewijzigde openingsuren aankondigen
  • Aankondigen van kantoorruimte te huur bij bedrijvencentra of co-working spaces
  • Of zelfs een dynamische en bewegende versie van je logo is mogelijk
Maak een afspraak
gevel-led-scherm
LED-scherm geïntegreerd in gevel van Sleeplife

Welke soorten LED-gevelborden zijn er?

Wij werken een gevel LED-scherm op maat uit voor jouw pand. Dit gaat door middel van modulaire LED-componenten waarmee we in de praktijk vanalles kunnen doen qua afmetingen en uitvoeringen. Dus bij ons geen one size fits all oplossingen.

We kijken concreet naar het uitzicht van je gevel en zien dan wat de beste plaats en vormgeving zou zijn voor een scherm. Ter inspiratie vind je hierna alvast enkele toepassingen die we vaak tegenkomen, met name:

  • Horizontaal breed gevelscherm
  • Smalle horizontale banner
  • Hoekscherm
  • Uitbouw gevelscherm
Maak een afspraak

Horizontaal breed gevelscherm

Dit is de meest voorkomende toepassing van gevelschermen. We proberen de breedte van de gevel optimaal te benutten voor een duidelijk leesbaar LED-scherm. Dit kan verankerd zitten op de gevel zelf, of worden opgehangen met een frame indien de gevel zelf niet sterk of vlak genoeg zou blijken om het scherm recht te hangen.

Ook ingebouwd LED-scherm mogelijk

Het is soms ook mogelijk om het LED-scherm volledig in te bouwen in de gevel. Bij bestaande panden is dat niet altijd een optie omdat het qua kap- en breekwerken wel eens omslachtig wil worden. Daarom wordt dit meestal bij een nieuwbouwproject voorzien omdat het dan meteen deel uitmaakt van het gevelplan.

Contacteer ons voor een afspraak
Club Panache LED-scherm bij gevel
gevel LED-scherm casino

Smalle horizontale banner

Dit lijkt in wezen het meeste op een klassiek uithangbord. Maar dan met een dynamisch scherm. Het is de kleinere versie van het bredere horizontale scherm. Handig om bijvoorbeeld in een beperktere muurruimte boven toegangsdeuren en onder de ramen van de eerste verdieping aan te brengen.

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar

Hoekscherm

Ook op de hoek van de gevel is een scherm mogelijk. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld het scherm nabij de oprijlaan of parking te hebben, maar toch op de gevel. Of wanneer er al een en ander op de bestaande gevel is aangebracht.

Of het kan ook gewoon een keuze zijn op wat meer op te vallen dan met een scherm dat centraal op de gevel is geïnstalleerd. Die keuze werd bijvoorbeeld gemaakt bij ons project voor SleepLife.

Contacteer ons voor uw project
LED-scherm geïntegreerd in gevel van Sleeplife
gevel-bedrijvencenter

Uitbouw LED-scherm tegen de gevel

Is vlak op de muur niet meteen de meest handige of zichtbare optie? Dan kan je ook werken met een uitbouw waarbij het LED-scherm dan in een aparte box zit die op de gevel wordt gemonteerd.

Deze toepassing zie je vaak in winkelstraten in steden waarbij de panden voornamelijk gesloten bebouwingen zijn. Of ook bij bedrijvencentra waar vooral grote raampartijen zijn en dus niet veel vrije buitenmuur beschikbaar is.

Het is een idee om toch een scherm te kunnen plaatsen ondanks beperkte gevelruimte. En zo valt het scherm bovendien vanop enige afstand al op bij voorbijgangers, wat minder het geval zou zijn bij vlak geplaatste gevelschermen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Gevel LED-scherm kopen of leasen

Voor bedrijven, overheden en organisaties bieden we zowel de optie om een LED-scherm installatie te kopen als een fiscaal interessante leasingmogelijkheid. Wens je meer informatie over een LED-scherm kopen of een LED-scherm leasen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

LED-scherm leasing voor ondernemers

Vragen of graag een afspraak maken?
Contacteer ons gerust!

Benjamien van BETOLED op klantenbezoek

Spieveldstraat 45, 9160 Lokeren (BE)

BTW: BE0888.603.340

Stuur ons een bericht