LED-schermen voor sportclubs

LED-boarding: breng je commerciële boodschappen dynamisch over op je publiek

LED-boarding voor indoor en outdoorgebruik

LED-boarding is een technologie die, letterlijk en figuurlijk, terrein wint in de wereld van sport en entertainment. Deze vorm van dynamische, digitale reclame biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele statische borden.

Maak een afspraak
LED-scorebord outdoor

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar
LED-boarding voetbalstadion

Wat is LED-boarding?

LED-boarding is simpel gezegd een afbakening waarbij er via LED-technologie reclameboodschappen, informatie of andere visuele content wordt getoond. De term ‘boarding’ wordt vaak geassocieerd met de afbakening van sportvelden of stadions. Deze digitale borden vervangen de traditionele statische borden aan de draad door levendige, veranderlijke beelden die de aandacht van toeschouwers meer trekken.

Maak een afspraak

Mogelijke locaties en toepassingen

In stadions en sportarena’s zie je LED-boarding het vaakste terug. Ze worden rondom de speelvelden geplaatst, waar ze zichtbaar zijn voor zowel het publiek in het stadion als voor degenen die thuis de wedstrijden volgen via televisie.

Sportclubs gebruiken LED-boarding voor reclame, sponsors, wedstrijdinformatie en zelfs entertainment tijdens pauzes.

Naast sportstadions wordt LED-boarding ook steeds vaker gebruikt op andere locaties. In stadscentra en winkelgebieden fungeren ze bijvoorbeeld als opvallende reclameborden. Ze kunnen ook worden ingezet bij evenementen, concerten en beurzen om informatie te verstrekken of sponsors te promoten.

Ook op drukke locaties zoals luchthavens is het een effectieve manier om boodschappen over te brengen aan een groot publiek.

Maak een afspraak
software led-scherm templates
LED-boarding Lotto Arena (3)

Voordelen van LED-boarding

Het gebruik van LED-boarding heeft een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van klassieke borden.

  • Een van de grootste voordelen is flexibiliteit. In plaats van het fysiek vervangen van borden bij verandering van reclamecampagnes, kan de inhoud van LED-borden eenvoudig digitaal worden bijgewerkt met een eigen software. Dit biedt bedrijven en adverteerders de mogelijkheid om dynamische en tijdsgebonden content te tonen.
  • Daarnaast is de visuele impact van LED-boarding groter. De felle kleuren, hoge helderheid en bewegende beelden trekken meer aandacht dan statische borden. Dit verhoogt de effectiviteit van reclame en informatieverspreiding. LED-borden kunnen ook worden aangepast aan verschillende lichtomstandigheden, wat vooral handig is voor buitenlocaties.
  • Een ander voordeel is de mogelijkheid om meerdere advertenties of boodschappen op één bord te tonen. Dit creëert meer advertentieruimte en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun kosten te delen met andere adverteerders, waardoor de kosten van LED-boarding per adverteerder afnemen.
Maak een afspraak

Vragen of graag een afspraak maken?
Contacteer ons gerust!

Benjamien van BETOLED op klantenbezoek

Spieveldstraat 45, 9160 Lokeren (BE)

BTW: BE0888.603.340

Stuur ons een bericht