LED-schermen voor gemeenten en overheidscommunicatie

LED-schermen voor communicatie van gemeenten en overheden

Transparante en dynamische LED-communicatie voor steden en gemeenten

Als gemeente- of stadsbestuur zijn jullie verantwoordelijk voor ons, de burgers. Jullie staan in voor veiligheid, maar jongleren tegelijkertijd met duurzaamheid, economische en ecologische principes, openheid en communicatie en niet te vergeten: gelijkheid. Een volleerde acrobaat zou er nog moeite mee hebben.

Een LED-scherm toont dat de gemeentediensten mee innoveren en rekening houden met het milieu. Gedaan met aanplakbiljetten en affiches. De boodschap wederkerend adverteren op een LED-scherm zorgt voor aandacht van de burgers.

Maak een afspraak
LED-scherm als marketing
LED-scherm gemeente invalsweg

Strategische plaatsing langs invalswegen

Op strategische plaatsen in je gemeente informatieve LED-schermen plaatsen, zowel binnen als buiten schermen, geeft je een grote informatieve voorsprong. Doordat de LED-schermen in minder dan één minuut nieuwe aangepaste beelden uitzendt, kan je als overheid razendsnel communiceren met je burgers. Bij veiligheidsboodschappen en waarschuwingen is iedere minuut gewonnen.

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar

Ecologisch verantwoord communiceren

De investering valt te verantwoorden: tel eens alles op wat je als stad of gemeente uitgeeft aan drukwerk, rondbedeling, werkuren om aan te plakken, en dit telkens opnieuw.

Bij een LED-scherm heb je slechts één ambtenaar nodig om de boodschappen vanop afstand te beheren via de software en wordt de papierberg van allerhande gemeentelijke of stedelijke communicatie aanzienlijk kleiner. Dus ook ecologisch is dit een uitstekende zet!

Maak een afspraak
LED-scherm op gemeenteplein
Installeren van LED-scherm op paal door BETOLED

Steun je lokale ondernemers en het verenigingsleven

De lokale economie kan vandaag meer dan ooit, een duwtje in de rug gebruiken. Door te investeren in een LED-scherm kan je de inwoners van je gemeente informeren over komende evenementen.

Speciale activiteiten en andere lokale initiatieven van bedrijven of verenigingen kunnen iedere vorm van ondersteuning gebruiken.

Maak een afspraak

Vragen of graag een afspraak maken?
Contacteer ons gerust!

Benjamien van BETOLED op klantenbezoek

Spieveldstraat 45, 9160 Lokeren (BE)

BTW: BE0888.603.340

Stuur ons een bericht