LED-schermen voor bedrijven en winkels

LED-schermen voor bedrijven en winkels: hou je klanten steeds op de hoogte

Zorg voor zichtbare communicatie met je zaak

De grootste uitdaging van winkeliers is opvallen tussen de online winkels, zodat zelfs gedreven online shoppers zin krijgen om naar je winkel te komen.

Je adverteert op een stijlvolle duurzame manier en je toont dat je bedrijf innoveert. Investeer in een led scherm op een moderne totem of plaats een mobiel stoepbord. Je gebruikt de led schermen voor je advertenties-van-het-moment.

De passanten tijdens de spits zijn niet dezelfde als tijdens de middag. Dankzij onze handige software met agenda, kan je hier vlot op inspelen. Je verhoogt voelbaar het rendement van je advertenties.

Maak een afspraak
gevel-bedrijvencenter
Veiligheidsscherm LED-scherm

Signalisatie voor industrie

Op grote bedrijventerreinen is signalisatie belangrijk. Vrachtwagens komen en gaan. Een LED-scherm kan je dynamisch inzetten en leveringen vlot naar de juiste magazijnen loodsen.

In industriële bedrijven is veiligheid essentieel. Bezoekers krijgen eerst veiligheidsfilmpjes en opleidingen voorschotelt en werknemers moeten vaste procedures en voorschriften volgen. Ongevalpreventie is gemakkelijker dankzij een LED-scherm. Instructies en filmpjes afspelen op een hoog resolutie scherm, draagt bij tot een constante en vernieuwende herinnering aan veiligheid.

Wanneer je vaak nieuwe boodschappen uitstuurt, treedt er minder snel gewenning op. Je werknemers constant op dezelfde boodschap wijzen, maar op andere manieren met visueel veranderende beelden, blijft effect hebben.

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar

Vrije beroepen

Tijden waarin patiënten en cliënten blindelings naar de dichtstbijzijnde arts, kinesist of notaris komen, zijn lang gepasseerd. Je moet hen overtuigen. Welke manier is beter dan een stijlvolle boodschap op een duurzaam led scherm?

Een moderne led totem op je parking of een doorzichtig led scherm achter je raam straalt innovatie uit. Je kan dankzij je beelden je expertise tónen, méér dan alleen met woorden.

Er zijn regels en wetgevingen om te volgen, waar we jou wegwijs in maken. We baseren ons op het Wetboek Van Economisch Recht, Boek XIV, “Marktpraktijken en consumentenbescherming betreffende beoefenaars van een vrij beroep”.

Maak een afspraak
led-scherm vrije beroepen

Vragen of graag een afspraak maken?
Contacteer ons gerust!

Benjamien van BETOLED op klantenbezoek

Spieveldstraat 45, 9160 Lokeren (BE)

BTW: BE0888.603.340

Stuur ons een bericht