LED-schermen voor evenementen

LED-schermen voor evenementen: breng je sponsors in beeld en zorg voor een topervaring voor je bezoekers

Zet je VIP’s in de kijker tijdens je evenement

Sponsoring speelt een grote rol bij het organiseren van een evenement. Het adverteren van de sponsorlogo’s op een LED-scherm zorgt rechtstreeks voor meer inkomsten: op een beperkte plaats kan je immers meer adverteerders tonen dan met klassieke reclamedoeken of borden, en dat op een heel opvallende manier. Hoeveel keer win-win is dit?

Maak een afspraak
LED-scherm voor events
Evenement LED-scherm Sint-Niklaas

Veiligheid en crowd control

Een LED-scherm kan je evengoed inzetten als onderdeel van je veiligheidsstrategie. We werken graag met jou een schema uit, klaar om voor te leggen aan de ordediensten. Goed voorbereid is half gewonnen.

Maak een afspraak

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar

Live beelden op groot scherm

Ken je het? Bij een (lokale) wielerwedstrijd zie je de deelnemers in een flits voorbijvliegen. Daarna sta je opnieuw te wachten tot de volgende passage (wel ideaal om gauw nog iets te gaan bestellen aan de toog, ah ja, wat moet je anders tussendoor doen?)

Je gaat naar een show of een optreden, maar je ziet enkel een artiest in het klein op dat gigantische podium (want de helemaal-vooraan-tickets waren razendsnel uitverkocht en/of super duur).

De LED-schermen hebben een hoge resolutie om live beelden prachtig weer te geven. Of het nu om sport, entertainment of serieuze zaken gaat, real-time afspelen van gebeurtenissen zorgt voor een optimale beleving van je bezoeker.

Maak een afspraak
mobiel scherm in voertuig

Vragen of graag een afspraak maken?
Contacteer ons gerust!

Benjamien van BETOLED op klantenbezoek

Spieveldstraat 45, 9160 Lokeren (BE)

BTW: BE0888.603.340

Stuur ons een bericht