Wat zijn de voordelen van op maat gemaakte LED-schermen ten opzichte van standaardformaten?

gevel-led-scherm

Bij het plaatsen van een LED-scherm of gevelbord maak je wellicht deze afweging: moet je voor een standaard scherm gaan of toch een LED-scherm op maat laten installeren?

Wij doen natuurlijk alleen maar maatwerk, maar laat ons ook even stilstaan bij de voordelen van een LED-scherm op maat bij je zaak.

Een maatwerk scherm geeft je flexibiliteit en vrijheid qua uitwerking

Een op maat gemaakt LED-scherm kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant, denk daarbij aan de afmetingen, vormen en resoluties. Hierdoor kunnen we een scherm integreren in verschillende omgevingen en voor uiteenlopende toepassingen binnen en buiten.

Of het nu gaat om een gebogen muur, een onregelmatige ruimte of een specifiek ontwerpconcept, op maat gemaakte LED-schermen kunnen worden ontworpen om perfect te passen, waardoor de mogelijkheden voor creatieve en impactvolle displays worden vergroot.

gevel-bedrijvencenter

Je benut de aanwezige ruimte optimaal

Door je LED-scherm op maat te laten maken kan het perfect passen in de beschikbare ruimte. Daar waar er met standaardmodules al eens wat plaats verloren gaat.  Door de ruimte optimaal te gebruiken, kan je overigens ook de visuele impact versterken voor je bezoekers die uiteindelijk naar het scherm zullen kijken.

Verder is het op die manier ook gewoon een mooiere oplossing wanneer je het scherm naadloos gaat integreren met de omgeving, in vergelijking met standaardformaten die mogelijk niet perfect passen bij de ruimte.

Esthetische voordelen

Esthetiek is een belangrijke overweging bij het implementeren van LED-displays in diverse omgevingen, zoals winkels, hotels, evenementenlocaties en kantoren. Op maat gemaakte LED-schermen bieden de mogelijkheid om displays te integreren met het algehele design, waardoor een naadloze en visueel aantrekkelijke oplossing ontstaat.

Of het nu gaat om het creëren van een futuristische uitstraling, het aanvullen van een minimalistisch design of het versterken van de merkidentiteit, op maat gemaakte LED-displays kunnen worden aangepast aan de specifieke esthetische vereisten van elke omgeving.

Personalisatie en creatieve mogelijkheden voor branding

Op maat gemaakte LED-schermen bieden de mogelijkheid om unieke brandingelementen toe te voegen, zoals je logo en de kleuren en vormen uit je huisstijl, waardoor je ook jouw merkidentiteit kunt versterken.

Of het nu gaat om het creëren van een opvallende gevelreclame, het organiseren van een interactieve productpresentatie of het transformeren van een evenementlocatie, op maat gemaakte LED-displays stellen merken in staat om hun identiteit op een krachtige en onderscheidende manier te communiceren.

Op maat gemaakte LED-schermen bieden een gepersonaliseerde en veelzijdige oplossing voor reclame en branding tot informatieverstrekking en entertainment.

gevel LED-scherm casino

BETOLED helpt je graag aan een LED-scherm op maat

Overtuigd van de vele voordelen van een maatwerk LED-scherm? Wij helpen je graag om je project te realiseren. Maak snel een afspraak met Benjamien om je wensen voor je LED-scherm uitvoerig te bespreken.

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
Benjamien Toté